На Васи ѝ предстои най-хубавото нещо в живота - да стане майка

За каузите и любовта навръх Рождество. В коледната сутрин отиваме на гости на репортера на „Здравей, България” Василена Гръбчева. Тя ни срещна с мъжа до себе си, с когото са се запознали покрай каузата за даряване на деца без родители. На Васи ѝ предстои най-хубавото нещо в живота - да стане майка.

"Коледа е любимият ми празник, защото традиция в моето семейство е да се събираме всички на този празник", каза Василена.

Любовта ѝ с Асен се е зародила, благодарение на работата. "Видях в интернет статия за едно момче, което се занимава с благотворителност и реших да направя материал за него. Разбрахме се да се видим. Оттогава не сме се разделяли", каза още репортерът на "Здравей, България".

Двойката се запознава по време на благотворителната инициатива "Да дарим усмивка". "Аз снимах в месеца, в който децата даваха писмата си до Дядо Коледа. Инициативата с всяка година става по-хубава и по-голяма. Без нея нямаше как да се справя. Децата се радват на вниманието, което е най-важно", споделиха те.

Честито Рождество Христово!

Инициативата "Коледно каране" дари тази година с усмивка повече от 60 деца, лишени от родителски грижи.

"Затворихме ул. "Раковска" и децата не спираха да говорят за събитието. Те се развълнуваха, че традицията за Дядо Коледа тази година е по-различна от обикновената. Пожелаваме да няма дете без семейство и семейство без дете, но най-ваче всички да сме здрави", добави влюбената двойка.

Репортер: Виктория Бояджиева