Не пропускайте щедрото шоуто и следващата събота от 19:30 часа по NOVA.

Захари Бахаров и Рая Пакова приветстваха с чекове за страхотни печалби нови късметлии в шоуто на 11 януари по NOVA.

С най-голяма сума тази събота се отличи Йордан Йорданов от Левски, който ще харчи 200 000 лева от билет „Американско бинго за милиони 3“. „Вълнението е много голямо. С парите ще си направя една хубава екскурзия в България. Имам малък бизнес, ще вложа и в него“, каза късметлията.

Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха Надежда Радева от Главиница от билет „Коледни желания“ и Фани Басмаджиева от Дупница от „Златните пирамиди за милиони 3“. Надежда сподели, че иска да дари половината от парите за деца с умствена изостаналост и психично болни.  С останалите ще си купи жилище. Фани разказа, че ще използва парите за образованието си и за екскурзия.

Мариана Джамбова от София грабна 100 035 лева от играта „Лото Спорт“. „Със семейството ми отдавна сме запланували екскурзия до екзотична държава. Мислим да посетим Малайзия“, каза късметлийката.

С печалби от 50 000 лева се сдобиха Йордан Куртов от Пловдив от билет „Кеш Кръстословици x50“, Пламен  Пенчев от Варна от „Празничен кеш“ и Гюляр Сюлейманова от Търговище от „Американско бинго Маями“.          

Билет „Щастливите съзвездия“ ощастливи с печалба от 25 000 лева късметлията Виктор Василев от Ловеч.

Чекове за печалби от 10 000 лева взеха Николай Калпаков от Бяла Слатина от билет „Императорски кръстословици 2“, Виолета Лалкова от Тетевен от „Златните пирамиди за милиони 3“, Захари Табаков от село Тихомир от билет „Мега Кеш Кръстословици“, Михаела Танева от София от „Silver & Gold“ и Тошко Семерджиев от Белослав от „Императорски кръстословици“.

Билет „Късметлийските седмици“ донесе късмет и печалби от 7777 лева на Сийка Стоянова от село Българево и Гергана Минчева от Шумен. 

По 5000 лева от щедрите билети и игри грабнаха осем късметлии. Всички спечелили може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

Не пропускайте щедрото шоуто и следващата събота от 19:30 часа по NOVA.