Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.

Павлин Михов от София стана финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ в шоуто Национална лотария на 25 януари по NOVA. Той изтегли най-голямото число в предварителната игра - 48 и получи шанс да изпробва късмета си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Късметлията е на 27 години. Работи в ИТ сектора. Той участва в предаването благодарение на билет „Празничен кеш“, който му е подарен на Коледа. В студиото го придружаваше неговата приятелка Яна.

Павлин завъртя „Колелото на късмета“, с което определи, че ще играе за 150 000 лева. Той се изправи пред сферите, а играта започна отлично. Още на третата сфера си спечели 5-дневна екскурзия за двама в Париж като бонус печалба. След това си натрупа общо 40 000 лева, но направи и една грешка. Павлин игра много смело и рискува цели три пъти. За съжаление сгреши повторно и паричната му печалба беше разделена наполовина.

Късметлията Венцеслав Стоянов от София победи в играта „На крачка от късмета“ и стана собственик на чисто новия автомобил Fiat Tipo, паркиран в студиото. Венцеслав е на 56 години, семеен, с две дъщери. Късметлията извървя пътя до печалбата благодарение на монети с номера 5, 2, 9 и 4, а след това Захари Бахаров му връчи ключовете. „Колата е перфектна“, каза щастливецът, когато се настани зад волана на новата си придобивка. Той беше в шоуто благодарение на билета „Императорски кръстословици 2“.

Сейфовете осигуриха много емоции на късметлийките Марина Ленова от село Брест и Лидия Димитрова от Козлодуй. Победата извоюва Марина, която си спечели 25 000 лева в първи кръг. Нейната опонентка Лидия си натрупа 12 000 лева, но тъй като попадна на два хикса, си тръгна с половината от печалбата. Марина получи шанс да утрои сумата си и да си тръгне с внушителните 75 000 лева. За съжаление не успя и Захари Бахаров я изпрати с 12 500 лева. Марина е 26 години.  По професия е начален учител.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.