За първи път в историята на шоуто участниците ще изберат своя образ за първия лайв

Димитър Маринов е деветият участник, който ще влезе в новия сезон на „Като две капки вода“. „Димитър отказа няколко проекта, за да бъде тук с нас. Сигурен съм, че българите ще оценят именно факта, че загърби други ангажименти, заради тях и най-важното – да знаят колко готини са всички те!“, разкри Маги Халваджиян по време на медийно събитие тази сутрин. В присъствието на GALIA и холивудския актьор, продуцентът на шоуто съобщи още една новина: тази година участниците за първи път ще имат възможност да изберат своя образ за първия лайв – дали ще излязат от зоната на комфорт или ще се придържат към познатото амплоа, зрителите ще разберат в понеделник вечер то 20:00ч. по NOVA.

ГАЛЕРИЯ: Медийно събитие за новия сезон на "Като две капки вода"

„Миналата година имах възможност да бъда журито на „Като две капки вода“ – удоволствието и емоцията, които преживях през тези няколко часа, са достойни на вълнението от Оскарите. Щастлив съм, че ще бъда част от всичко това!“, сподели Димитър Маринов, който кацна преди броени часове в България. 

DARA: В „Като две капки вода“ би ме затруднила имитацията на здрав хеви метъл

Силни емоции предизвика и появата на GALIA – нежната половинка от дует КариZма. По време на събитието певицата загатна детайли от предстоящото си участие в шоуто: „На професионалния чар на Маги Халваджиян никой не може да устой! Може да кажем, че това е завръщане – като GALIA или като някой от образите. Кастът е изключително интересен – винаги има комбинация от представители на шоу бизнеса. Моят близък приятел Ненчо Балабанов ми каза: „Това нещо ще тти се случи само веднъж – кога иначе би могла да бъдеш Мадона или Фреди Меркюри. Като победител в шоуто ми каза, че това е най-хубавото нещо, което му се е случило.“

Mаги Джанаварова и Луна забравят за зоната на комфорт с „Като две капки вода“

В понеделник вечер деветте участника ще направят своята първа поява на сцената на „Като две капки вода“, изправяйки се пред предизвикателството на имитацията и световните звезди. 

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.