Разказва Ивомира Пехливанова

Димитър Маринов влиза като участник в „Като две капки вода“. Един от най-успешните българи в Холивуд се завърна у нас, за да участва в новия осми сезон на предаването.

Току що кацнал на родна земя Димитър Маринов вече мисли за новите роли, които му предстоят. Този път обаче не на големия екран, а в ефира на NOVA. „По принцип съм старомоден. Знаете, че съм напуснал България преди 30 години. Харесвам Йорданка Христова, Емил Димитров, Лили Иванова.“

Димитър Маринов заменя Холивуд с „Като две капки вода“

Миналият сезон на „Като две капки вода“ Димитър Маринов също получи роля в шоуто като жури в един от епизодите. Актьорът, развял българското знаме на „Оскарите“, твърди, че сцената на „Като две капки вода“ не го плаши, а вдъхновява. „Ако си мислим, дали ще се изложим или няма да се изложим, тогава вече не е интересно. В никакъв случай не би ме затруднило да пресъздам някой. Това в крайна сметка е работата ми като актьор.

DARA: В „Като две капки вода“ би ме затруднила имитацията на здрав хеви метъл

Другият участник, завърнал се у нас специално за формата, е Galia от популярния в миналото дует КариZма. „Никога не съм се превъплъщавала в мъжки образи, не съм си слагала мустаци, не съм пяла с мъжки глас“, споделя тя. И признава, че най-трудни за нея ще са музикантите, на които се възхищава. Самата Galia често е била имитирана от участниците във формата.

Mаги Джанаварова и Луна забравят за зоната на комфорт с „Като две капки вода“

„За първи път участниците ще са девет на брой. Оценяването им се случва със специален софтуер, който в момента се пренаписва“, сподели продуцентът на предаването Маги Халваджиян.

За първа година участниците сами ще трябва да изберат първия образ, в чиито обувки ще влязат. Тайна, която ще бъде разкрита на старта на сезона.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.