Участниците се преобразиха в първи образ по свой избор

Фики е първият победител в осми сезон на „Като две капки вода“. Най-голямата изненада за журито и за публиката беше именно поп-фолк певецът, който заложи на образа на световната звезда Стиви Уондър. „Благодаря на уважаемото жури и публиката. За мен е чест“, сподели развълнуваният Фики.  

Атрактивни образи и добро настроение бяха в центъра на първия лайф в любимото шоу за преобразявния. „Брилянтен! Радвам се, че зрителите избраха да бъдеш част от шоуто“, сподели Маги Халваджиян след изпълнението на Антоан Петров- Анди, който впечатли залата. За своята първа повява в шоуто GALIA избра образа на Мадона, а JJ запя един от големите хитове на Джеймс Артър – Impossible. Маги Джанаварова остави жизнерадостния облик за меланхоличното излъчване на Кристина Агилера. DARA получи категоричното одобрение на журито с образа на световната сензация – Били Айлиш, предизвиквайки Фънки да възкликне: „Това е най-добрият образ от началото на шоуто!“. Тото се преобрази в друго „лошо момче“, грабвайки китарата и излъчването на Антонио Бандерас. Известният изпълнител призна, че жена му е причината да избере Бандерас за своя първи образ. Димитър Маринов получи бурни аплодисменти с финото излъчване и силното присъствие на Франк Синатра. На финала на вечерта Луна върна публиката в младите години на Лили Иванова и песента „Панаири“.   

Първи лайв на "Като две капки вода" ТУК

Следващата седмица GALIA ще бъде Missy Eliot, a Луна ще премине към кънтри звученето с Доли Партън. Тото ще влезе в първия си женски образ с Pink, а JJ ще изпълни един от най-новите хитове на Tones and I. Димитър Маринов ще си припомни българската естрада с легендарната Йорданка Христова, а Антоан ще бъде самият Маги Халваджиян. DARA ще изпита уменията си в народното пеене с Николина Чакърдъкова, а победителят за вечерта Фики – ще се впусне в ритмите на Дженифър Лопес.

Юлиан Вергов се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.