Автентични образи и оригинална сценография изненадаха журито на шоуто

Клонирани участници, огромни торти и задължителната доза хумор бяха сред акцентите на третия лайв на „Като две капки вода“. „Трябва да дадем добър пример на публиката – най-важното е да пазим здравето си и да бъдем отговорни. Нека това се случва без излишна паника, а сега - шоуто трябва да продължи“, заяви продуцентът Маги Халваджиян по повод първия лайв без публика в историята на предаването.

Снимки трети лайв "Като две капки вода" ТУК

Първото място за вечерта грабна Тото, който се върна към мъжките образи със Shaggy и неговото „groove“ звучене, печелейки гласовете на жури и зрители. Категорично определена от журито като „най-силен“ лайв от началото на сезона, третата вечер представи оригинални изпълнения и автентични образи. Шоуто беше открито от Луна, която получи поздравления от Фънки за представянето на носителката на Оскар и Грами – Шер. „Бил съм свидетел на няколко мои образа в шоуто, но това е най-страстната имитация. Гмурна се с голямо желание, което беше страхотно!“, заяви на свой ред Папи Ханс за колоритната игра на Димитър Маринов. Минути преди да излезе на сцената, DARA обеща да направи своя балада при успех в преобразяването в Адел. JJ получи съвети от Гери-Никол, а Маги Джанаварова облече булчинска рокля за имитация на Lizzo. „Беше по-добра от оригинала!“, категоричен беше Юлиан Вергов след умелото представяне на Galia като Dua Lipa. Последен на сцената се яви Анди, който донесе екзотика с образа на Шакира и помощта на певеца Алфредо.

"Като две капки вода" без публика на живо

Бутонът на късмета изненада Маги Джанаварова с образа на Beyonce, а Анди с легендарния Елвис Пресли. Луна ще се докосне до естрадата с Емил Димитров, а Galia ще се изправи пред поп-фолк ритъма с образа на Анелия. Димитър Маринов ще остави всички задръжки за Alice Cooper, а Фики ще бъде Недялка Керанова. Dara ще изпълни  емблематичен хит на Tarkan, а JJ ще влезе в образа на един от членовете на Chicago. Победителят Тото ще потърси прилики със световно известния Zucchero.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.