Гледайте поредицата всяка сряда в 16:00 ч. във Vbox7.com

Какво се случва, когато човек има всичко в живота? И може ли една грешка да коства всичко? Новата тийн поредица на продуцентския екип 7Talents „Аз съм Изи“ разкрива историята на популярната Изи и неочакваната училищна война, за която не е подготвена. Как ще се стигне до нея, гледайте ексклузивно в премиерния епизод на „Аз съм Изи“ във Vbox7.com.

Животът на Изи е безоблачен – тя е сред най-харесваните момичета в училище, дори учителите я обичат. Тя успешно събира двойки, защото няма по-голямо удоволствие от това да направи някого щастлив, но въпреки това изпитва трудности в намирането на своята сродна душа.

Тийн любимци и пленяващ сюжет в новия уеб сериал „Аз съм Изи”

Първият епизод ни среща и с най-близкия човек и второто „Аз“ на Изи –  съученичката ѝ Криста, която е много скептична относно мачмейкинг способностите на приятелката си. Тя е силно притеснена и изнервена, но причината затова не са проблемните отношения с гаджето ѝ Мартин. Какво се крие зад лошото настроение на Криста, разберете в първия епизод на тийн драмата първо във Vbox7.com.

Тийн сериалът „Аз съм Изи” с дебют във Vbox7.com през април

След училище Изи има среща и със своя близък приятел – Миро, който е изключително благодарен за  невероятното момиче, с което го е срещнала. Веднага след приятния им разговор обаче животът на ученичката ще се преобърне по неочакван начин, а виновник за това далеч няма да бъде опасната ситуация, в която попада. Не пропускайте да разберете какво още ще се случи в епизодите на „Аз съм Изи“ всяка сряда в 16:00 ч. във Vbox7.com.

Още новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.