Гледайте “Отново любов” и премиерата на „Любов край морето“

Романтичен кино следобед в търсене на любовта очаква зрителите с филмите тази неделя по NOVA. Вълнуващите часове започва с лентата “Отново любов” в 12.30 ч.  В очарователната история актрисата, която придоби световна известност като дъщерята на Робърт Де Ниро в “Запознай се с нашите” – Тери Поло и звездата от сериала “Самотно дърво на хълма” Пол Джохансън се превъплъщават в двойка съпрузи, изправени пред развод. 

Двамата обаче решават да запазят брачните си проблеми в тайна заради предстоящата сватба на дъщеря им. По време на празничните приготовления те осъзнават, че може би си струва да опитат да спасят своя брак.

Неделният следобед продължава от 14.15 ч. с телевизионната премира на „Любов край морето“. В нея зрителите ще видят актьорската двойка Алекса ПенаВега ("Деца шпиони") и Карлос ПенаВега, чиято любов се пренася и на екрана. 

Алекса влиза в ролята на подредената и педантична организаторка на събития Оливия. Тя е ангажирана с организацията на логистиката за лайфстайл поредица в интернет на карибски круизен кораб. Но когато новият круизен директор на кораба Тони (Карлос) полага личния си печат върху круизното преживяване, Оливия осъзнава, че има неща, които не могат да бъдат планирани – като например да се влюбиш.

Не пропускайте “Отново любов” от 12.30 ч.  и премиерата на „Любов край морето“ от 14.15 ч. по NOVA.