Гледайте очарователната комедия на 7 юни от 20.00 ч.

Животът на Дуейн Джонсън се преобръща в комедията „Игра по план“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Зрителите ще го видят в ролята на грубия футболен защитник-звезда Джо Кингман, който играе в бостънски отбор и чиято най-важна цел е да спечели футболния шампионат. Кингман е заклет ерген и живее живот от приказките – богат е, известен е, а животът му е един голям купон.

Идиличният му живот и мечтите за бъдещо изведнъж придобиват съвсем нови измерения, когато Кингман открива, че има осемгодишна дъщеря (Медисън Петис), за която дори не е знаел, че съществува. Тя е резултат от последната искра с младата му съпруга, с която е разделен от години. Сега футболната звезда трябва да реши как да съчетава купоните с тренировките, часовете по балет, приказките за лека нощ и куклите, които се появяват в живота му заедно с дъщеря му. Независимо от невероятно смешните злополуки, в които изпада в новата си роля на баща, Джо открива, че животът е нещо повече от пари, раздаване на автографи и хиляди обожаващи фенове.

Не пропускайте да видите забавните приключения на Дуейн Джонсън като баща в комедията „Игра по план“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.