От скоро познавал Ламбовски

Христо Иванов се обясни за сцената от протеста при Орлов мост, излъчена от неговата партия на живо снощи, когато бившият депутат Димитър Ламбовски се приближава до него, снимат се, говорят си дружески и го уведомява свойски, че някой се е обадил на Маджо, пише DarikNews.

Лидерът на "Да,България" му прави знак, че ги предават директно и затова да замълчи, а Ламбовски, който преди това си прави снимка с "бъдещия премиер", се усеща и казва, че по-късно ще разговарят.

Продължението на разговора на Христо Иванов с Ламбовски (ПЪЛЕН ЗАПИС)

По този повод карикатуристът Христо Комарницки отправи публично през социалната мрежа серия от въпроси директно към Иванов. Въпросите, на които отговаря Иванов, не са обаче на Комарницки, а на техен съмишленик - Кирил Радев, само споделени от карикатуриста. Самият Радев подкрепя протестите и очевидно е добър познайник на лидера на ДБ. Той попита още снощи:


"Следните въпроси към Христо Иванов:
Кой и защо си говори с Маджо?
Кой и защо докладва и предава информация от първа ръка за разговори с Маджо на Христо Иванов?
Защо Христо Иванов се притеснява от темата за разговори с Маджо и прекъсва своя събеседник за тази информация, но пък е много словоохотлив с други събеседници и теми?".

Докладват на Христо Иванов за разговор с Маджо (ВИДЕО)

А Христо Иванов отговори отново през социалната мрежа. В отговора си той обяснява, че отскоро познава бившия сикаджия и ексдепутат от НДСВ Димитър Ламбовски, свидетел по "Осемте джуджета", и не можел да знае кой какво ще му каже, докато го излъчват на живо.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.