Малко преди това той претърпя инсулт

След като претърпя инсулт през май и малко след това се разведе със съпругата си Шон след 22 години съвместен живот, легендарния американски журналист Лари Кинг загуби две деца за по-малко от месец.

Тв звездата Лари Кинг се разведе със седмата си съпруга (СНИМКИ)

"С голяма тъга и разбито сърце на баща потвърждавам скорошната загуба на две от моите деца - Анди и Чая Кинг. Те бяха добри и светли души и много ще ми липсват. Анди почина в следствие на сърдечен удар на 28 юли, а Чая почина на 20 август, след като беше диагностицирана с рак на белите дробове. Загубата им е толкова несправедлива. Никой родител никога не трябва да погребва детето си", написа Лари в социалните мрежи.

Легендарният водещ Лари Кинг получи инфаркт

Той има още три деца със съпругата си Шон: Лари младши, Кенън и Шанс, пише БГНЕС. Журналистът беше водещ на „Шоуто на Лари Кинг“ на живо по Си Ен Ен от 1985 до 2010 г., а в момента е водещ на „Лари Кинг сега“ в два онлайн канала - Hulu и RT America, както и на неделната политическа емисия на същите канали.

Оперираха Лари Кинг от рак на белия дроб

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.