Зад качествата им застават специалисти и изпробвали

Капитулация търпят болестите при срещата си със специален вид витамини – Живи. Разработката, при която е запазена пълната биологична активност на полезните вещества, т.е. тяхната „живост“, действа поразяващо на вирусите и агресорите като своеобразна витаминна бомба. Живите витамини стимулират имунитета да работи на пълни обороти независимо от сезона и възрастта. Те запълват всички липси на витамини и минерали в тялото, а у нас са известни с името Live Vitamins.

Потенциал без аналог

Капсулата освобождава витаминно-минералния маслен разтвор и той обгръща власинките в тънките черва. Благодарение на маслената си форма той има бавен ход по продължението на червата, което осигурява по-пълното усвояване на полезните вещества и високата ефективност

Необикновената си мощ, с която не могат да се мерят стандартните мултивитаминни формули, „Живите витамини“ дължат на своята маслена форма. Благодарение на нея те покриват напълно двете задължителни изисквания за работещи витамини: 1. Естествената сила на вложените полезни вещества е напълно запазена до момента на тяхното попадане в тялото; 2. Масленият разтвор преминава достатъчно бавно през червата, така че да се осигури максималното усвояване на витамините и минералите в организма. По този начин ние сме сигурни, че не просто вземаме всичко необходимо, а то със сигурност отива там, където му е мястото – в кръвообращението – и държи имунитета ни в изправност.

Потвърждение на всички инстанции

Покривайки високите критерии за качество и ефективност, „Живите витамини“ се превърнаха във фаворит както на специалистите, така и на препатилите. Навлизайки смело в практиката на лекарите и фармацевтите, те се доказаха със своята висока работоспособност, а за отличните им резултати докладваха именно изпробвалите ги пациенти. Така, спечелили доверието на всички инстанции, Live Vitamins са първи избор в борбата с вируси и настинки, когато резултатът задължително трябва да е отличен.

Задоволява имунните нужди

Разработен в съответствие с последните медицински изисквания, специалният комплекс съдържа 22 витамина и минерала. Препоръчваната дневна доза осигурява на тялото 100% от необходимите му полезни вещества за допълнителен ежедневен прием и така запълва всички нужди на организма. По този начин „Живите витамини“ не само поддържат имунитета и дават жизнена енергия, а подпомагат нормалната работа на всички органи и системи в човешкото тяло, сред които мозъкът, сърцето, костите, ставите, зъбите... В допълнение, благодарение на добавения антиоксидант коензим Q10, те правят така, че доброто здраве отвътре да личи и отвън.

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

Може да прочетете повече за Live Vitamins ТУК >>>