Новооткрит „орган“ в човешкото тяло управлява здравето ни

Съвременни медицински проучвания разкодираха шифъра на човешкото оцеляване дори и в най-враждебна среда. Разнищвайки същността на имунната ни система до най-дребния детайл, специалистите тръгнали от познатото към непознатото, за да стигнат до неочаквано откритие – съществуването ни зависи от работата на новооткрит „орган“.

Кой управлява имунитета ни?

Посочван за една от най-сложните системи в човешкото тяло, свещеният граал на здравето – имунитетът – се управлява от червата. Цели 70–80% от имунния отговор, с който тялото ни се бори срещу агресорите, се формира не от какво да е, а от бактериите, които живеят там. С популация, наброяваща трилиони, и общо тегло, достигащо 2,7 килограма, тяхната ключова роля за физическото оцеляване на човека кара някои учени да ги определят като „най-големия орган“. Затворени в сърцевината на тялото ни, тяхното поведение дирижира случващото се вътре в нас като „лошите“ разрушават, а „добрите“ поправят.

Битката между „добрите“ и „лошите“

Патогените, черпейки своите сили от всеки наш вреден навик, могат да увеличат популацията си главоломно и да „стъпчат“ до смърт полезните бактерии – пробиотичните – за нула време. Стомашно-чревният дискомфорт е първият сигнал за нередност, а после идват отслабеният имунитет и честото боледуване. Единственият начин да им се опълчим е като вкараме директно в червата достатъчно количество „добри“ бактерии, които да са в състояние мигновено да се впуснат в битка и да надвият „лошите“.

Подкреплението идва

Световни експерти в областта на биологията и фармацията открили как да победят разболяващите ни бактерии. Те сложили един от най-устойчивите на вредни въздействия пробиотичен щам – Лактобацилус ацидофилус La-14® – в специална двойна капсула DUOCAPTM. По този начин не просто вкарали милиарди „добри“ бактерии в една капсула, а успели да ги съхранят живи и в отлично състояние до момента на тяхното пристигане на „бойното поле“. Нещо повече, двойното капсулиране позволява на вътрешната капсула да служи като предпазен скафандър, с който „добрите“ бактерии преминават през хранопровода и стомаха невредими, за да стигнат директно в червата, където започват да помагат.

Подкреплението, зад чиито качества и ефективност застават лекари и изпробвали, у нас носи името ProCombo. Доказано посредством сериозни лабораторни изследвания, той съдържа 200 милиарда CFU/g „добри“ бактерии La-14®. Заради неимоверната му сила приемът на 1 капсула дневно е напълно достатъчен, за да бъде победен и най-упорития враг. ProCombo успешно се справя със стомашни неразположения от различно естество – смущения в изхождането, тежест в корема, подуване и газове, куркане в червата. Дори с неприятните ефекти върху храносмилателната система, нанесени от приема на антибиотици. А възстановявайки баланса на силите в червата и връщайки контрола отново в ръцете на „добрите“, той подкрепя нормалната функция на имунната система и ни предпазва от болестотворните атаки, независимо от сезона и възрастта.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

Може да прочетете повече за ProCombo ТУК >>>

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си