Тримата малки благродници позират за снимката с широки усмивки

По традиция херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха коледната си картичка за 2020 г., с която поздравяват хората по света за предстоящите празници, пише Ох, на мама!.

На кадъра се е събрало цялото семейство - Уилям, Кейт, принц Джордж, принцеса Шарлот и най-малкият принц Луи. И трите дечица изглеждат много пораснали и с широки усмивки позират за снимката.

Семейството е координирало облеклото си за снимката. Всички са облечени в по-тъмни, зимни тонове. На пуловера на принцеса Шарлот се виждат коледни мотиви, които създават допълнително празнично настроение.

Кадърът е заснет през есента в Анмър Хол от фотографа Мат Порто. Празничната снимка идва само дни, след като цялото семейство направи първия си официален дебют на червения килим на премиерата на комедийната пантомима за деца “Pantoland” в лондонския театър „Паладиум“.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.