Страните са се договорили за част от основните точки

Председателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и Николай Хаджигенов от „Отровното трио“ подписаха споразумение за общо явяване на следващите парламентарни избори.

Разместване на върха при изборите напролет, сочи проучване

Страните са се договорили за част от основните точки. Тепърва ще уточняват критериите за включване в листите на новото обединение.

Слави Трифонов обяви дали партията му ще влезе в коалиция

„Признавам си, имам особена чувствителност към жените, към момичетата, към тези от тях с активна гражданска позиция, тези, които се борят срещу застрояването, за чиста природа, срещу замърсяването на водата, срещу зариването на България с боклук, майките на деца с увреждания. Ще настоявам тези хора, тези жени да намерят своите места в листите”, заяви Манолова.

„Партиите не са толкова важни, партиите ще бъдат инструмент. В момента са важни хората. Това, което правим днес, е точно такъв сигнал - гражданско сдружение и ние представляваме граждани”, каза Николай Хаджигенов.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.