Той осигурява на нуждаещите се свежи финансови постъпления 24/7

TBI Bank е финансова институция, предлагаща кредитиране на физически и юридически лица чрез разнообразни онлайн и мобилни решения. Динамична, иновативна и едновременно с това устойчива и рентабилна, тя е отличен избор на кредитна институция при нужда от финансова подкрепа. Със своя новаторски подход, богата гама от услуги и продукти (потребителски кеш кредити, пазаруване на изплащане, депозити, разплащателни сметки, висок клас кредитни карти и безконтактни дебитни карти) и възможност за цялостно онлайн обслужване, TBI Bank е предпочитан партньор особено в ситуацията на социално дистанциране, породена от разпространението на COVID-19.

Стремежът на банката да подобри финансовия живот на потребителите, да задоволи техните нужди и да отговори на новите предизвикателства на съвременната реалност води до раждането на иновативния финансов продукт – банков кредит изцяло онлайн.

Cashonline осигурява на нуждаещите се свежи финансови постъпления 24/7, бързо и лесно, изцяло онлайн, без да е необходимо посещение на офис, чакане на опашки, представяне на редица документи, поръчители или обезпечение.
За кандидатстване са необходими само лична карта и устройство с достъп до интернет.

Можете да кандидатствате за сума в размер от 300 до 10 000 лв., която да върнете на вноски в срок от 3 до 48 месеца. Получавате отговор за одобрение в рамките на минути до час. Като съвременна и модерна банка, стремяща се да предоставя на своите клиенти удобство, сигурност и иновативни решения, TBI Bank дава възможност за управление на кредита чрез безплатно мобилно приложение. В него можете да следите цялата информация по кредита си – неговия статус, сумата по месечна вноска, датата на плащането ѝ, както и да извършите самото плащане с няколко докосвания на екрана. В приложението можете да видите и индивидуални специални оферти, сред които дали имате предварително одобрен кредитен лимит, който ви дава възможност да заявите сумата при нужда и да я усвоите веднага.

Cashonline се отличава с прозрачност, улеснена, опростена и изцяло дигитализирана процедура по кандидатстване и получаване на необходимите средства, гарантирана защита на личните данни и 14-дневен срок за отказ от сключения онлайн договор. Необходимата сума може да получите по най-удобния за вас начин. Банката предоставя и богат набор от начини за погасяване на месечната вноска – автоматично от банковата Ви карта, за да не пропуснете вноска, по банков път, на касите на Easy Pay и Fast Pay, чрез банкомат или кештерминал.

Кредитирането е бързо, удобно, лесно и сигурно с онлайн кеш кредит Cashonline на TBI Bank.