Той представи експертите в партията си

Слави Трифонов ще бъде водач на листите на „Има такъв народ” във Варна и Стара Загора на предстоящия парламентарен вот. Това стана ясно по време на живо излъчване във Facebook. 

Председателят на партията представи и членовете в своя политически проект. Трифонов обърна внимание на сектора здравеопазване, като за депутат от партията му ще се състезава имунологът проф. Андрей Чорбанов. В листите влиза и икономистът Мика Зайкова.

Отстранена от партията на Слави Трифонов става водач на листа от ГЕРБ

За сектор „Здравеопазване” това са проф. Андрей Чорбанов, д-р Ивайло Христов, кардиологът д-р Николай Драгнев и бившият директор на „Александровска” болница доц. д-р Силви Кирилов.

В сектор „Икономика и финанси” част от политическата партия на Трифонов са икономическият анализатор Мика Зайкова, финансовите експерти Любомир Каримански и Пламен Данаилов.

За сектор „Правосъдие” това са магистърът по европейско и международно право от Виенския университет адв. Александър Рашев, юристът Андрей Михайлов и Паунита Петрова.

Сектор „Образование”: Юлия Чортленева, Пламен Николов и Светослав Георгиев.

Сектор „Туризъм”: Експертите в сферата на туризма Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и завършилият туризъм в Швейцария Виктор Гетов.

Божков протегна ръка за коалиция към Слави Трифонов, той отказа

Част от партията са и експерти в сектора на земеделието. Това са ветеринарният лекар Цветанка Войнова, адвокатът Пламен Абровски и инженерът Данаил Найденов.

В сектор „Енергетика” като част от „Има такъв народ” се присъединяват Благой Голубарев, Иван Хиновски и Теодора Пенева.

Част от експертите в сектор „Спорт” са Антоанета Стефанова, Радостин Василев и Станислав Кънчев.

В сектор „Вътрешен ред и сигурност” - Светлин Стоянов, проф. Николай Радулов, Радослав Бойчев.

Експертите представиха програми за управление в своите ресори.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.