Тя благодари за добрата оценка

Вицепремиерът и министър на туризма в оставка Марияна Николова получи благодарствено писмо от Националния борд по туризъм.

„От името на членовете на УС и КС на Националния Борд по Туризъм бихме искали да изразим уважение и благодарност към Вашите усилия в качеството Ви на Министър на туризма през последната година, в подкрепа на туристическата индустрия, която беше засегната по безпрецедентен начин вследствие на пандемията COVID-19!”, пишат Красимир Гергов, председател на УС на НБТ, проф. Стоян Денчев, председател на КС на НБТ, д-р Полина Карастоянова, изпълнителен директор на НБТ и д-р Мартин Захариев, зам.-председател на УС на НБТ. В него се каза още, че се надяват и занапред да продължи ползотворното сътрудничество.

Марияна Николова: Гласувах за модерна България

Министър Николова благодари за добрата оценка и гласуваното доверие за времето, в което изпълняваше длъжността на министър на туризма. И допълни, че сектор туризъм ще остане приоритет в работата ѝ и занапред. Тя от своя страна изрази удовлетворение от водените активни разговори и съвместното открояване на различни мерки и инициативи за подпомагане на отрасъла както за преодоляване на последиците от разпространението на COVID-19, така и за плавното възстановяване на сектора.

Николова: С Хърватия имаме стабилни връзки в областта на икономиката и туризма