Гледайте „Музата на артиста“ от 12.30 ч., „Мистериите на Хейли Дийн:Убийствен брак“ от 14.15 ч. и „С вкус на любов“ от 16.00 ч. тази неделя по NOVA

Неделният киноследобед ще започне с историята на Ейприл - известен моден фотограф, която по молба на приятел се завръща в родния си град. Заобиколена от любими хора и емоционално разтърсена от срещата с мъжа, разбил сърцето й, младата жена е връхлетена от незабравими спомени. Срещайки се със стари приятели от градчето, скоро се налага Ейприл да избира между своята успешна кариера и любовта на живота си. В семейния филм ще разберем коя е "Музата на артиста" и ще проследим възстановените взаимоотношения между бившите приятели, който трябва да направят своите избори за важните неща в живота.

По-късно от 14.15 ч. Кели Мартин, Вив Лийкок и Джакомо Баесато ще се впуснат в поредната мистерия за разгадаване от поредицата "Мистерийте на Хейли Дийн". Професионалната етика пречи на Хейли да разкаже на полицията за шокиращите признания на свой клиент. Затова лично се заема с разрешаването на случая "Убийствен брак".

Следобедният киномаратон ще продължи с романтичния филм "С вкус на любов" от 16.00 ч. Ще се потопим в силни емоции в лентата, разказваща за популярен бейзболен играч, който се налага да преодолее спортна травма. След тежка контузия известен спортист се чувства на дъното и не вижда светлина в тунела. Обезсърчен от невъзможността да последва мечтата си, той неочаквано открива щастието с жена, която работи в любимия му ресторант.

Не пропускайте тройната доза любовни емоции с „Музата на артиста“ от 12.30 ч., „Мистериите на Хейли Дийн:Убийствен брак“ от 14.15 ч. и „С вкус на любов“ от 16.00 ч.