Гледайте приключенския екшън „Пазители на галактиката Vol. 2.“ от 22.00 ч.

Номинираната за „Оскар“ лента събира отново на едно място холивудските звезди Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Кърт Ръсел, Силвестър Сталоун, за да ги поведе на още по-зрелищно, епично и в същото време емоционално приключение. Техен верен спътник е озвученият от Вин Дизел малък герой - бебе Грут.

Този път галактическите герои Питър Куил, Гамора, Дракс и Ракета, които са наети от Суверените да пазят изключително ценните анулакски батерии, трябва да се сражават с огромен звяр, докато се грижат за бебе Грут. Те изпълняват мисията си, но когато Ракета открадва част от батериите, те се оказват натясно.
 
След като успява да избегне гнева на Aйша, бащата на Питър - Его се свързва с него. Его има своя собствена планета, където живее заедно с помощника си Мантис. Пазителите не са сигурни дали Его е техен приятел или злодей, и заминават за планетата му, за да може Питър да разбере повече за баща си. Междувременно Йонду и неговите Разрушители искат да се сдобият с батериите, които Ракета е откраднал.

Какви разкрития ще направи Питър за своя баща и ще успеят ли супергероите да изпълнят новата мисия?

Не пропускайте отговорите във филма „Пазители на галактиката Vol. 2“ тази вечер 22.00 ч. по NOVA