Гледайте романтичните заглавия „Истина ли е…“ от 13.00 ч. и „В ритъма на мечтите“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Много емоции и вълнуващи приключения очакват зрителите на NOVA през съботния киноследобед.
От 13.00 ч. ще се пренесете в свят, който може да е реален или плод на нечие въображение чрез лентата „Истина ли е…“. Филмът е заснет по романа на френския писател Марк Леви със заглавието „Ами ако това беше истина…“  Ще проследим живота на младата докторка Елизабет (Рийз Уидърспуун, позната ни от „Професия блондинка“), която е изцяло отдадена на работата си. Абсолютна работохоличка, която не усеща как живота й постепенно изтича. След автомобилен инцидент, Елизабет попада в кома, но поради множество причини душата й остава на земята, някъде между рая и ада.

Не осъзнаваща какво се случва, младата жена се прибира в апартамента си. Но изненада, той вече е нает от депресирания архитект Дейвид (Марк Руфало), който буквално се сблъсква с духа на Елизабет. С различни интереси и с несъвместими на пръв поглед характери, двамата съквартиранти гледащи на живота по различен начин, ще трябва да живеят заедно на едно място. Докато той си мисли, че полудява виждайки духа на мъртва жена, младата докторка постепенно осъзнава, че от 3 месеца е в кома. С времето освен приятелски чувства между тях „пламва“ искра, която може и да угасне с изключването на животоподдържащите системи в болницата. Ще стане ли чудо и достатъчно ли е само двамата да вярват това, гледайте развръзката на „Истина ли е…“ от 13.00 ч. по NOVA.

По-късно от 15.00 ч. младежката любовна история, на фона на много песни и танци в „В ритъма на мечтите“, ще заплени сърцата на зрителите със своята непринуденост и младежко очарование. Докато свири в нюйоркското метро, хип хоп цигуларят Джони забелязва Руби, привлекателна балетна танцьорка, със стипендия от Манхатънската консерватория на изкуствата. Между тях прехвърчат искри и много скоро двамата намират общ език в танца, подготвяйки се за състезание, което може да промени целия им живот. 

Гледайте романтичните заглавия „Истина ли е…“ от 13.00 ч. и „В ритъма на мечтите“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA