Гледайте „В очакване на Купидон“ от 12.30 ч., „Загадки при разпродажби: Албум на смъртта“ от 14.20 ч. и „Предложение за брак“ от 16.10 ч. тази неделя по NOVA

Неделният киноследобед ще започне с историята на едно разбито сърце на Том Кембъл, който бягайки от несподелената любов, се присъединява към армията. Години по-късно се налага да се върне в родния си град и да поеме отговорност за семейното наследство. В градчето съществува уникален хотел, помагащ на гостите да открият любовта. Младият мъж е настроен скептично към този символ на любовта, особено при прекия сблъсък с бившата му приятелка, която желае да превърне мястото в търговски център. Ще бъде ли поразено за втори път сърцето на Том и кой ще е този път обектът на стрелите на Купидон? Дали това ще е бившата му приятелка или новото момиче, вярващо в любовта и отдадена на каузата да спаси хотела, ще разберем в „В очакване на Купидон“ по NOVA.

По-късно от 14.20 ч. ще се впуснем в разследване на криминална загадка „Загадки при разпродажби: Албум на смъртта". Филмът е базиран на книгите за мистериозни гаражни разпродажби, които се оказват пълни със съкровища. Всякакви необикновени хора правят разпродажби – политици, изпълнителни директори, дипломати, военни и ценните стоки, с които се разделят носят със себе си неочаквани истории. При една на пръв поглед обикновена разпродажба на колекционер на стари фотоапарати, любителката на разследване на мистерии Дженифър взима на консигнация колекцията му антики. Но случайно открита една непроявена снимка я кара да се съмнява, че смъртта на колекционера е случайна. Ще успее ли Дженифър да разплете загадката и да разкрие виновните за трагичната смърт на колекционера?

Следобедният киномаратон ще продължи с романтичния филм "Предложение за брак" от 16.10 ч. Млад мъж решава да направи перфектното предложение за брак на любимата си, но малко след като купува годежен пръстен, остава без работа. Объркан и притеснен, мъжът приема съвета от брат си да излезе от шаблона и да потърси романтиката на къмпинг. Сред природата се надява да открие съвършената атмосфера за едно незабравимо романтично предложение. Оказва се, че не е лесно да бъде подбран момента и сякаш цялата вселена осуетява добрите намерения на влюбените. Завърнали се от почивката, едно телефонно обаждане ще го предизвика да се изправи пред любимата си и да поиска ръката й.  Ще получи ли отговора, на който се е надявал и ще спечели ли момичето на мечтите си, ще разберем в "Предложение за брак" по NOVA.

Не пропускайте тройната доза любовни емоции с „В очакване на Купидон“ от 12.30 ч., „Загадки при разпродажби: Албум на смъртта“ от 14.20 ч. и „Предложение за брак“ от 16.10 ч.