Полицаят напусна „Игри на волята: България“ след оспорвана битка и споделя за живота си като полицай след отпадането му от хитовото риалити

След оспорвана битка Стоян Димитров напусна предаването „Игри на волята: България“ и в „Събуди се“ той разказва за живота си след риалити формата, и за борбата на един полицай на и извън терена. Петдесетгодишният състезател в националния отбор по ръгби е единственият спортист в страната ни с четири шампионски титли, от четири различни отбора по ръгби.

„Тъжно ми стана когато напуснах, защото много ми се играеше. Виновен съм си сам, че отпаднах толкова рано. В племето нямаше усмивки, а напрегната обстановка. Когато водех доста в последната битка, чух Димо да казва, че Мани слага четвъртото си кубче, а аз бях сложил пето и ми оставаше само едно. Казах си, че играта за нея приключи и започнах да си представям как се завръщам и ме посрещат съотборниците ми. Това ми изигра много лоша шега. Тогава се разконцентрирах, паднаха ми кубчетата и трябваше време да вляза отново в кондиция. Това че съм отпаднал победен от Мани, не ме притеснява, тъй като съм печелил много по-важни битки и то особено когато съм играл за трибагреника и съм слушал националния химн“, разказва Стоян.

Мартин от „Игри на волята“: В битката между Мани и Стоян пожелавам на по-добрия да победи

„Като цяло ме е яд, че отпаднах толкова рано, защото имаше неща, които можеше да покажа, но от друга гледна точка, съм благодарен, че този формат, без да искам ме тества в няколко насоки. Удовлетворен съм, че разбрах, че моето тяло може да понесе всякакви натоварвания, диети и гладувания, и най-важното, че съм супер здрав“, допълва темата за преждевременното си напускане на предаването.

„Една от причините да вляза в „Игрите“ е, че имах нужда от промяна, тъй като от 31 години работя в една система. Другата причина е да покажа, че хората и над 40 или 50 години не са втора категория. Те са работоспособни и имат натрупан голям опит. Не са по-малко конкурентни от младите“, разкрива полицаят мотивите си да се включи в хитовото риалити.

Мани отстрани Стоян от „Игри на волята: България“

„Случайно постъпих в редиците на МВР като идеята ми беше да започна и по-късно да кандидатствам във Военно-въздушното училище. Но работата ме плени с много неща“, споделя за избора си на професия полицаят.

За уважението към полицаите

„Има три професии, на които държавата е длъжник: учителите, докторите и служителите на МВР, като тук се включват пожарникарите и полицаите. Но това зависи и от нас. Това, което правим самите ние, има отзвук в обществото. Ако самите ние не работим, не си изпълняваме задълженията и не помагаме, няма как да очакваме любовта на хората. Лошото е, че в последно време ставаме буфер между различните политически партии. Но за нас е важно да пазим законността“, изказва мнението си за статута на полицаите у нас Стоян.

Туджаров: Разделям играта от "Игри на волята: България" на 3 вида

Най-тежкото изпитание в живота му

„Преди години простреляха един колега от 5-то Районно Управление в едно мазе и бях свидетел на случката. Много тежко го приех, тъй като единият колега почина, а другият си изгуби слуха, но имаше късмета да оживее. Друг тежък момент беше когато за първи път стреляха по мен. Гледал съм много филми и ми изглеждаше лесно. Но се оказва различно в живота и всичко научено в Школата за миг се изпари. Трудно се преживяват тези моменти, но с времето си изработваш имунитет.“

„За мен „Игри на волята: България“ си беше едно връщане към детството. Обичам да играя много игри. Беше по-скоро забавление, а не изпитание. Имам много фаворити в предаването. Морунов е много добре подготвен от Бойците. От Шампионите, тъй като за мен те са такива – Борис и Андрей, а жените им, всичките са достойни. От Приключенците също имам фаворит – Статимир“, разкрива предпочитанията си за победител Стоян.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.