Гледайте „Коледно градче“ от 12.30 ч. и „Снежен празник“ от 14.15 ч.

Неделният следобед по NOVA ще започне с романтичната лента, дело на режисьора Греъм Кембъл „Коледно градче“. Филмът разказва за Мади - високопоставен маркетинг директор, която отпътува към сватбата на свой клиент, когато внезапно плановете ѝ са осуетени от проблеми с колата.

Благодарение на пътна помощ тя попада в Кристмас Вали (Коледната долина) – град, който е влюбен в Коледа. Там я очакват изненадваща среща и група непознати, които се превръщат в нейно семейство и я карат да се замисли за нещата, които не бива да пропуска в живота.

По-късно от 14.15 ч. зрителите ще имат възможността да гледат премиерата на още една романтична зимна история – „Снежен празник“. Тя разказва историята на Саманта, която години по-късно все още не е забравила деня, в който нейният любим от гимназията Джейк я е зарязал по време на училищния зимен фестивал. Този спомен би бил най-основателната причина да откаже поканата на старата си приятелка Даяна, която я моли да се върне в родния им град и да помогне в подготовката за предстоящото зимно събитие. Но фактът, че точно сега бащата на Саманта се оттегля от треньорския пост на училищния футболен отбор и ще му бъде отдадено заслуженото уважение на фестивала, я кара да приеме предложението. Това, което не предполага обаче е, че Джейк, който вече е известен професионален куотърбек, също е в града, за да почете треньора и нещо повече – също ще отседне в къщата на баща й. Неспособни да се избягват, Саманта и Джейк се срещат за първи път от години – а искрата помежду им отново пламва със същата сила. Много са се променили, откакто са били тийнейджъри, но ще може ли Саманта някога да прости на Джейк за начина, по който се е отнесъл с нея? 

Не пропускайте „Коледно градче“ от 12.30 ч. и „Снежен празник“ от 14.15 ч.