Шеф готвачът с коментар относно случая, в който беше заловен да шофира пиян по джанти

Андре Токев излезе с позиция относно случая, в който беше заловен да шофира пиян само по джанти. Шеф готвачът се извини публично за станалото.

НОВИ ЕКСКЛУЗИВНИ КАДРИ: Шеф Токев изпреварва автовози само по джанти

„Съжалявам за случилото се ! В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации. Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад .
Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности,  носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка", написа Токев във Facebook. 

Шеф готвачът заяви, че е благодарен, че е жив и здрав е не е навредил на други хора.

Прокуратурата ще поиска постоянен арест за Андре Токев

Повдигнаха обвинение на Андре Токев

Хванаха Андре Токев пиян зад волана (СНИМКИ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.