Гледайте „Фирмата“ тази неделя от 23.00 ч. по NOVA.

Трилърът на режисьора Сидни Полак разказва историята на Мич Макдиър – млад и амбициозен адвокат, чийто живот се преобръща напълно, след като приема работа в юридическа фирма в южните щати, ръководена от мафията. Мич току-що е завършил Харвард и е затрупан с предложения, но приема твърде примамливата, за да бъде реалистична оферта – от малка фирма с отлична репутация в Мемфис.

Двамата с очрователната му съпругата Аби са впечатлени от колегиалното отношение на партньорите във фирмата и луксозните екстри, които получават служителите на компанията. Менторът му Ейвъри му разкрива тънкостите на занаята, но след мистериозната смърт на двама от съдружниците, Мич започва да разследва миналото на фирмата.

А когато от ФБР го карат да шпионира шефовете си, Мич осъзнава, че той и Аби са в смъртна опасност. Ще успее ли да надхитри фирмата, ФБР и мафията и да върне контрола върху живота на семейството си?

Главните роли в трилъра са поверени на Том Круз, Джийн Трипълхорн, Джийн Хекман, Хол Холбрук, Тери Кини, Ед Харис, Холи Хънтър  и др. 

Не пропускайте „Фирмата“ тази неделя от 23.00 ч. по NOVA.