Хотелът получи наградата за Най-добър Арт и Уелнес хотел на 2021 г.

На 25 ноември 2021 г. Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация на официална церемония в Grand Hotel Millennium Sofia София, връчи Годишните награди за най-добри постижения в областта на хотелиерството, мениджмънта, ресторантьорството и инвестициите в туризма.

Diplomat Plaza Hotel & Resort, гр. Луковит, получи наградата за най-добър Арт и Уелнес хотел на 2021г.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

Оценката е заслужено признание за целенасочената работа на екипа по надграждане на Уелнес дестинацията до висотите на Арт и Уелнес преживяванията. Вплитането на уникалните природни забележителности с Уелнес програми сред природата, качествената хотелска услуга с възможността гостите да се потопят в Арт-среда, дават право на Diplomat Plaza Hotel & Resort с гордост да е носител на приза Най-добър Арт и Уелнес хотел на 2021г.

Къде, ако не сред природата „презареждаме“ душата и тялото си, с какво, ако не с изкуство, можем да освободим духа си. Воден от тези истини, екипът на Diplomat Plaza Hotel & Resort успешно съчетава Арт и Уелнес преживяванията. Наградата бе връчена на г -н Ангел Станев - собственик на Diplomat Hotels Group.

"Туризмът е изправен пред много трудности, но възможността да сме различни и специални ни дава сили да продължим напред", казват от екипа.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.