Страната вече въведе рестрикции за пътуване

Израел ще проведе конкурса за красота "Мис Вселена" през декември, независимо от въведените ограничения за пътуване заради новата разновидност Омикрон на COVID-19, предаде Ройтерс, като цитира Йоел Развозов, министър на туризма.

Как са изглеждали красавиците от „Мис Вселена“ преди половин век (ГАЛЕРИЯ)

Участничките ще получат специално разрешение, но е възможно да им бъдат правени PCR тестове на всеки 48 часа, както и да се предприемат други предпазни мерки. Седемдесетото издание на конкурса "Мис Вселена" ще бъде в южния израелски курорт Ейлат на 12 декември.

Властите в страната забраниха влизането на чужди граждани заради новия вариант Омикрон на COVID-19. "Това е събитие, което ще се излъчва в 174 държави, много важно събитие, от което и Ейлат много се нуждае", заяви министър Развозов.

Коронясаха новата "Мис Вселена" (СНИМКИ+ВИДЕО)

Той каза, че властите знаят как да организират толкова голям международен форум в подобни условия и няма да отменят конкурса "Мис Вселена".

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БТА