Селекция от екшън, фантастика и семейно забавление по DIEMA, KINO NOVA и DIEMA FAMILY

Разнообразие от емоции и вълнуващи моменти ще предложат каналите на Нова Броудкастинг Груп през месец декември. Всеки понеделник зрителите на DIEMA ще станат част от динамично екшън приключение, по KINO NOVA ще могат да се насладят на зрелищна история от забележителната сага „Междузвездни войни“, а премиерните филми в ефира на DIEMA FAMILY ще внесат уют и добро настроение.

Екшън в ефира на DIEMA  

Старт на премиерните вечери по DIEMA ще даде филмът „Първо убийство“. На 6 декември, понеделник, от 22.00 ч. водещият брокер от Уолстрийт Уил и синът му Дани попадат на обирджии и стават свидетели на убийството на един от тях. След като се замесва в неуспешен банков обир, при който Дани е отвлечен, Уил е принуден да помогне на похитителите в замяна на живота на сина си. В главните роли на този завладяващ екшън-трилър влизат актьорите Брус Уилис и Хейдън Кристенсен.

Напрегнатият фантастичен екшън „Отвлечени“ изправя двама непознати срещу извънземна сила на 13 декември от 22.00 ч. Бъдещето на човечеството е заложено на карта и двамата мъже, които нямат почти нищо общо, скоро осъзнават, че трябва да се съюзят, за да намерят любимите си хора и да възпрат мистериозните похитители. Филмът на режисьора Ърни Барбараш събира популярния британски актьор Скот Адкинс и майстора на бойните сцени Анди Он.

В главните роли на „Информаторът“ влизат добре познатите холивудски имена Клайв Оуен, Джоел Кинаман и Розамунд Пайк. На 20 декември филмът от 2019 г. ще разкаже за бивш войник от спецчастите, който работи като информатор за ФБР. Когато операция на ФБР се обърква, причинявайки смъртта на полицай под прикритие, Пит е принуден да се върне в затвора, в който е лежал за убийство, за да превземе врага отвътре.

На 27 декември ще бъде излъчена приключенската фантастика „Орденът на Асасините“. В зрелищната лента любимецът Майкъл Фасбендър е Кал Линч, който след пътуване назад във времето разбира, че е наследник на Асасините – тайно общество, борещо се за запазването на свободната воля от Ордена на тамплиерите. Променен от видяното в миналото, Кал започва да придобива знанията и уменията, необходими да се бори с потисническата организация в настоящето. Актьорският състав е допълнен от неустоимата Марион Котияр, Джеръми Айрънс и Брендан Глийсън.

Кино класика по KINO NOVA

Епично галактическо пътешествие очакват всички пред телевизионния екран с дългоочакваната премиера на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ от режисьора Джей Джей Ейбрамс. Лентата от сагата, белязала живота на няколко поколения зрители, повежда героите Рей, Фин и По в решаваща битка със силите на Първия ред и завърналия се зъл император Палпатин. Как ще завърши емблематичната история за Скайуокър, зрителите ще могат проследят по KINO NOVA на 11 декември от 21.00 ч. 

Премиерни заглавия по DIEMA FAMILY

Поредица от премиерни заглавия ще предложи и DIEMA FAMILY. От 11 декември всяка събота и неделя от 20.00 ч. ще се излъчват докосващи филмови истории, които обещават силни емоции и настроение в студените зимни вечери за цялото семейство. Началото ще постави „Да преоткриеш Коледа“, в който главната героиня Фийби (Бевърли Мичъл), преоткрива истинското значение на традициите и любовта. Част от лентите, които също ще направят дебюта си по DIEMA FAMILY, са „Коледа за всеки ден“, „Господин Коледа“ и „Празници по поръчка“.

Не пропускайте вълнуващите премиерни филми по DIEMA, KINO NOVA и DIEMA FAMILY през декември.