Гледайте премиерните романтични заглавия „Цветовете на Коледа“ от 12.30 ч. и „У дома за празниците“ от 14.15 ч. този вторник по NOVA

Романтичен и празничен киномаратон очаква зрителите на NOVA във вторник. Начало поставя филмът „Цветовете на Коледа“ на режисьора Майкъл Робинсън, който ще ни потопи в атмосферата на феноменално коледно тържество и ще ни разкрие тайни от процеса по организирането му.

Организаторката на събития Рейчъл получава най-голямата си поръчка до момента – 30-ото коледно тържество на Смоуки Маунтин в Долиуд. Заедно с оперативния директор Люк тя трябва да планира събитие, не по-малко бляскаво от самата Доли Партън. Проблем се оказват различните възгледи и стилове на работа на двамата организатори. За да успеят ще им се наложи да преодолеят антагонизма си и да започнат да работят заедно в екип и хармония. Ще осъзнаят ли, че работят не само за една и съща цел да организират перфектното събитие, но и да променят личните си съдби. В процеса на работа между Рейчъл и Люк започват да прехвърчат искри, но дали сватовническите умения на Доли ще им помогнат да намерят верния път? Проследете развръзката в лентата „Цветовете на Коледа“ от 12.30 ч. в ефира на NOVA.

По-късно от 14.15 ч. премиерното заглавие „У дома за празниците“ на режисьорката Катрин Кирън ще ни помогне да преживеем отново празниците в семейството. Главната героиня на филма Шарлот е кънтри певица, която се завръща в родния си град, за да прекара празниците с близките си. Неочаквана среща с Мат, бивш колега на брат й Райън от армията провокира любопитството й. Докато Шарлот пише песни за новия си албум, едновременно с това се заема с работа по строежа на къща за приятел от града заедно с Мат.  Дали съвместната им дейност ще помогне да задълбочат приятелството помежду ми? Ще осъзнаят ли, че това е шанс от съдбата да бъдат щастливи заедно?

Не пропускайте премиерните романтични заглавия „Цветовете на Коледа“ от 12.30 ч. и „У дома за празниците“ от 14.15 ч. този вторник по NOVA