Гледайте премиерата на романтичното заглавие „Зимна принцеса“ от 12.30 ч., както и комедиите „Кралска Нова Година“ от 14.10 ч. и „Дневниците на принцесата“ от 16.00 ч. на 31 декември по NOVA

Романтичен и празничен киномаратон очаква зрителите на NOVA в последния ден от годината. Старт поставя премиерният филм „Зимна принцеса“ на режисьора Алън Хармън с участието на Натали Хол и Крис Макнали.

Когато Карли, която тайно е принцеса, планира Снежния бал в Сноудън Пийк заедно с брата на собственика на курорта, привличането между тях е очевидно. Докато планират събитието, те решават да го превърнат в благотворителна вечеря, за да наберат така нужните средства за курорта. Но ако няма знаменитости, инвеститорите няма да проявят интерес, а Сноудън Пийк се продава. Ще позволи ли Карли да бъде разкрито кралското ѝ потекло, за да спаси курорта? Появата й ще се превърне ли в примамка на богати светски особи на гала празненството, на което биха могли да съберат достатъчно средства? Това би бил перфектния начин да успеят да превърнат Сноудън Пийк в четиризвезден курорт за кралски особи, но също така и за обикновени хора.

По-късно от 14.10 ч. ще се потопим в романтичната атмосфера кралските новогодишна балове с лентата „Кралска Нова Година“. Животът на асистентката на модно списание и амбициозна модна дизайнерка Кейтлин се преобръща с главата надолу, когато принц Джефри и предполагаемата му бъдеща годеница лейди Изабел идват в града. Изабел решава да наеме Кейтлин да изработи рокля за кралския новогодишен бал, където се очаква Джефри да й предложи брак. Невероятно примамливото предложение за Кейтлин може да постави началото на модната й кариера, за която винаги е мечтала. Преминавайки през усилията на шефа си Абигейл да я саботира, Кейтлин прекарва време в създаването на рокля, подходяща за принцеса с приятелката си Дорис, и планира бала с Джефри. Постепенно Кейтлин и Джефри започват да изпитват чувства един към друг, но кралският ангажимент на Джефри е да се ожени за Изабел и да приеме, че тронът стои между тях. С наближаването на бала в навечерието на Нова година Джефри и Кейтлин трябва да решат дали могат да преодолеят кралската традиция, за да преследват своето щастие до края на живота си.

Романтичният новогодишен следобед продължава с комедията на режисьора Гари Маршал „Дневниците на принцесата“. Мия Термополис (Ан Хатауей) е непохватна тийнейджърка, която е обект на открити подигравки от страна на популярната сред съучениците си Лана Томас. Всъщност единствената приятелка на Мия в училище е социално изолираната Лили. Животът на Мия се преобръща коренно, след като майка й й съобщава, че покойният й биологичен баща е принц на малка държава в Европа - Женовия.

Сега Мия е единствената наследница на трона, а баба й -кралица Кларис Реналди (Джули Андрюс) иска да обучи странната тийнейджърка на кралско поведение. Това е трудна задача, предвид грубите обноски на хранене, такт и прическа на Мия, но момичето не се отказва с известна помощ от шефа на охраната на баба й и стилист. Междувременно романтичните чувства на Мия са разкъсвани между красивия и популярен Джош и по-земния Майкъл, който е и брат на Лили.

Не пропускайте премиерата на романтичното заглавие „Зимна принцеса“ от 12.30 ч., както и комедиите „Кралска Нова Година“ от 14.10 ч. и „Дневниците на принцесата“ от 16.00 ч. на 31 декември по NOVA