Гледайте напрегнатият експлозивен екшън тази неделя от 20.00 ч. по NOVA

Вин Дизел се превръща в истински агент под прикритие в опасна терористична групировка в екшъна “Трите хикса” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата събира звезди като Азия Ардженто, Самюел Джаксън и Дани Трехо под режисурата на Роб Коен, чието име стои зад култови заглавия като „Мумията“ и „Бързи и яростни“.

Нова порода таен агент... Изкарва парите си, като продава видеозаписи на свръх рискованите си акции – като скок с парашут от открадната кола, падаща в 200-метрова пропаст или каквото и да е друго, стига да предизвиква максимален приток на адреналин и да увеличава вероятността от ранно погребение.

Вин Дизел е Ксандър Кейдж – каскадьор, който има група приятели и почитатели, обединени от собствената си, отричаща смъртта субкултура чрез  изпълнението на опасни трикове и каскади. След поредния му сблъсък със закона Кейдж  се впуска в най-рискованото си приключение досега. От известно време Ксандър е попаднал в полезрението  на агент Огъстъс Гибънс (Самюел Джаксън), ветеран в Агенцията за национална сигурност, чието безкомпромисно поведение и плашещо обезобразено лице са му донесли славата на един от най-опасните и самоотвержени воини на Америка. Гибънс се е сблъскал с отчайваща ситуация в далечна Прага, където агентът им под прикритие е бил убит от банда, решени на всичко главорези, нарекли се Анархия 99. Техни водачи са бруталният командир от бившата Съветска армия Йорги (Мартон Чокаш) и красивата му, безмилостна приятелка Елена (Азия Ардженто).

Гибънс спешно се нуждае от свой човек, който да се внедри и да играе с тях по техните правила, за да спре разрушителните им планове. Ксандър е идеалният, но ще успее ли да се превърне в истински агент под прикритие?

Не пропускайте кулминацията в напрегнатия експлозивен екшън тази неделя от 20.00 ч. по NOVA