Гледайте романтичните заглавия „Любовна история през зимата“ от 10.15 ч., „Приказка наяве“ от 12.30 ч. и премиерата на „Звездата на сърцето ми“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Романтичен и празничен киномаратон очаква зрителите на NOVA в неделния ден. Старт поставя лентата „Любовна история през зимата“, която ще ни разкаже за живота, мечтите и желанията на Кейси – млад, но амбициозен автор. Тя току що е публикувала първата си книга, базирана на опита й от развода. По настояване на издателят Кейси ще трябва да поеме на турне промоция с вече наложил се автор Елиът, на което двамата да популяризират книгите си. Това е шанс за младата авторка да се научи да вярва в таланта си както и да осъзнае смисъла на поговорката „Не съди за книгата по корицата!” Турнето – пътешествие е възможност за двамата автори да разкрият химията помежду им и да осъзнаят, че любовта не е само в книгите.

По-късно от 12.30 ч. ще се потопим в романтичната атмосфера на истинска приказка, за която младите момичета мечтаят. По време на европейска си ваканция, млада и красива дама се оказва в средата на истинска приказка, когато случайно среща красив местен джентълмен. Нещата обаче се усложняват, когато научава, че „местният“ всъщност е принц, който предстои да бъде коронясан за крал, а кралицата не желае да приеме връзката му с една обикновена туристка.

Романтичният новогодишен следобед продължава с комедията на режисьора Кевин Феър „Звездата на сърцето ми“. Бившата професионална балерина Джена работи със звездата от Националната хокейна лига Райън Купър, за да му помогне да се възстанови от травма чрез терапевтичен балет. Докато се сближават, той ѝ помага да излекува нараненото си сърце. Но когато идва време Райън да се върне на леда и да напусне Джена и малкото ѝ градче в Кънектикът, и двамата трябва да се замислят сериозно за пътищата, по които искат да поемат. А може би и любовта ще си проправи път.

Не пропускайте романтичните заглавия „Любовна история през зимата“ от 10.15 ч., „Приказка наяве“ от 12.30 ч. и премиерата на „Звездата на сърцето ми“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA