Потребителите с афинитет към подобни инвестиции могат бързо и лесно да купуват криптовалути

Норвежката платформа за мобилни плащания Settle, която оперира и в България, вече е официален партньор на xChange.bg. Потребителите с афинитет към подобни инвестиции могат бързо и лесно да купуват криптовалути в xChange.bg и да плащат чрез Settle.

Въпреки че празничният период приключи, клиентите на xChange.bg могат да очакват подаръци. В периода от 6 януари до 6 февруари 2022 г. включително потребителите, които купят крипто на сайта или в xChange.bg App и платят със Settle, ще получат еднократен бонус в размер на 20 лв.  за първата си поръчка без значение от нейната стойност.

Основният плюс за потребителите е, че плащането на поръчката в xChange.bg става напълно безплатно през мобилния портфейл Settle. За сравнение при някои от другите платежни методи има такси, достигащи 3,6%. Също така, потребителите, които използват Settle няма нужда да зареждат средства в своя профил. След като добавят картата си в приложението, могат да закупят любимите си криптовалути на xChange.bg със своята дебитна или кредитна карта мигновено. Плащането в системата се отразява незабавно, само след стандартно потвърждение. Също така сделките се осъществяват в български лева, което допълнително улеснява потребителите, като премахва необходимостта от превалутиране. Мобилните плащания са сигурни, тъй като Settle не използва NFC технология и това предпазва от измами, свързани с близки безконтактни и картови разплащания. 

“Улеснените услуги в сферата на финансите и осигуряването на неограничен достъп до различни видове пазари са сред основните ценности, които Settle изповядва. Ето защо сме изключително доволни, че добавяме и водеща платформа за търговия с криптовалути към палитрата от разнообразни търговци, които приемат безналични плащания чрез Settle”, коментира икономическият директор на Settle за България Детелина Момчева.

Вече почти 5 години xChange.bg предлага на потребителите възможността да влязат на крипто пазара, като използват българско решение. Към момента платформата поддържа 7 криптовалути и 2 стабилни монети (BTC, ETH, LTC, DOGE, BCH, LINK, UNI, USDT и USDC) и планира да разшири предлагането, като се съобрази с търсенето от страна на клиентите си. С xChange.bg покупката, продажбата и обменът на криптовалути се случва удобно и надеждно. Автоматизираната система на xChange.bg се грижи за сигурността и своевременната обработка на поръчките 24/7. 

Освен това, xChange.bg е и единствената българска платформа, която разполага с мобилно приложение за търговия с криптовалути. Апликацията е първата по рода си в България, а създаването на поръчка през приложението е бързо, удобно и интуитивно. Всеки, който изтегли приложението от App Store на Apple или Google Play Store, получава 25 лв. в бонус точки.

Ползотворното партньорството на Settle и xChange.bg  ще направи търговията с криптовалути по-лесна от всякога. Съвсем скоро потребителите на xChange.bg ще могат и да получават приходите от продажба на крипто директно в Settle сметката си.

А ти вече опита ли да купиш криптовалута чрез Settle?

Мисията на Settle е да създаде свят, в който парите са дигитални и демократизирани. Settle Group развива приложението Settle, целящо създаване на полезни връзки и лесни разплащания между хората и бизнеса. 

С приложението Settle индивидуални потребители могат незабавно да изпращат, получават и управляват пари от телефона си. А всеки бизнес има достъп до набор от решения за приемане на изцяло мобилни плащания във всяка една ситуация, без необходимост от допълнителни устройства. 

Платформата е достъпна на 28 пазара в Европа.

Settle е кулминацията на 10-годишен опит в сферата на мобилните плащания. Екипът на компанията е разработил първата платформа за мобилни плащания в Скандинавските страни и е стартирал първата система за мобилни плащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки на живота на милиони хора и помагайки им коренно да променят начина, по който плащат и получават плащания. Целият този опит и технология сега се прилагат от Settle Group за създаването на най-голямата съвместна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

Партньор на Settle в България е Management Financial Group (MFG), 100% българска група компании с основен фокус върху предлагането на финансови и кредитни продукти за физически лица и малък и среден бизнес, чиято мисия е да осигури възможност за лесен достъп до финансиране на всеки без оглед на моментното им социално и финансово състояние.

Мисията на xChange.bg е да улесни достъпа до биткойн, криптовалутите и блокчейн технологията. В подкрепа на тази цел, компанията създава и първото българско мобилно приложение за търговия с криптовалути. Използвайки апликацията, всеки може да търгува дигитални активи лесно и бързо, където и да се намира. Платформата е достъпна както за хора с опит в инвестициите в криптовалутите, така и за напълно начинаещи с минимални познания за търгуването с крипто. xChange.bg се стреми да бъде прозорецът към света на криптовалутите, затова поддържа и широк набор от методи за покупка и продажба на крипто с български лева.