Гледайте „Белият зъб“ от 13.00 ч. и „Девет живота“ от 15.10 ч.

Тази събота Итън Хоук влиза в битка с дивата природа на Аляска и открива безценен съюзник в лицето на един опитомен вълк в приключенския екшън „Белият зъб“ по NOVA. Екранизацията по класическия роман на Джек Лондон изиграва съществена роля в кариерата на Хоук, а известният кинокритик Роджър Еберт оценява изключително високо неговата игра.

В „Белият зъб“ Итън Хоук влиза в ролята на Джак Конрой – млад мъж, който се отправя към Аляска с намерението да открие изгубената златна мина на баща си. По време на пътуването компания му прави голям бял вълк, когото спасява от организатор на кучешки боеве. Какви приключения им предстоят по пътя към златната мина, гледайте тази събота от 13.00 ч.

По-късно от 15.10 ч. семейната комедия „Девет живота“ ще разкаже невероятната история на Том Бранд – безразсъден милиардер на върха на славата си. В ролята на Том влиза носителят на две награди „Оскар“ и „Златен Глобус - Кевин Спейси, а компания в това приключение му правят талантливите Дженифър Гарнър и Кристофър Уокън. Начинът на живот постепенно отчуждава Том от семейството му, а в навечерието на единадесетия рожден ден на дъщеря му Ребека, той все още не е готов с подаръка. Mомичето мечтае да има котка, а баща й не понася животните, нито е готов с изненадата. А времето изтича…

Ненадейно джипиесът насочва Том към тайнствен зоомагазин, пълен с екзотични котки. Там ексцентричният собственик му предлага да купи за малката специален магически котарак. По пътя към партито на дъщеря си обаче, Том претърпява тежък инцидент, а когато идва в съзнание разбира, че по някакъв мистериозен начин се е оказал затворен в тялото на котарака. Втори шанс ли е това и ще намери ли начин бизнесменът начин да си върне живота обратно?

Гледайте „Белият зъб“ от 13.00 ч. и „Девет живота“ от 15.10 ч.тази събота по NOVA.