Гледайте екшън-комедията „БСП - Бесни Страшни Пенсии” тази неделя от 22.30 ч по NOVA

Цяла плеяда холивудски звезди се събират в екшън-комедията “БСП - Бесни Страшни Пенсии” тази неделя вечер от 22.30 ч по NOVA. Филмът на режисьора Робърт Швентке е изпълнен с очевидна самоирония и продължава добрата американска традиция в пародирането на шпионски трилъри, като гарантира добро настроение на зрителите с множество забавни моменти.

Базиран по едноименния комикс на Уорън Елис и Къли Хамнър, “БСП - Бесни Страшни Пенсии” е историята на Франк Моузес (Брус Уилис), бивш специален агент за секретни операции на ЦРУ, който вече живее тихо и спокойно. Идилията му е застрашена, когато един ден след него е изпратен професионален убиец. За да защити живота си и този на годеницата си Сара (Мери Луис Паркър), Франк решава да събере стария си отряд и да разбере кой желае смъртта му. Джо (Морган Фрийман), Виктория (Хелън Мирън) и Марвин (Джон Малкович) също са в „пенсионна” възраст, което кара техните противници да ги подценят. По петите им са цели армии от безскрупулни терористи, безмилостни наемни убийци и жадни за власт правителствени служители, докато на ветераните ще им се наложи да разчитат само на себе си, за да останат живи Старите кучета ще трябва да се впуснат в невъзможна мисия през страната, за да се озоват отново в щаб квартирата на ЦРУ, където ще разкрият една от най-големите конспирации на правителството.

Не пропускайте забавните приключения на Брус Уилис, Морган Фрийман, Джон Малкович, Ричард Драйфус, Хелън Мирън и Мери-Луис Паркър в “БСП - Бесни Страшни Пенсии” тази неделя от 22.30 ч. по NOVA.