Вижте какво разказа той пред Мария Йотова

В Америка са известни като „препърс“ – хора, които се подготвят за края на света. Тази седмица героят от „Историите на Мария Йотова“ не вярва в края на света, но е подготвен за почти всяко неблагоприятно събитие, което може да ни сполети. И смята всички останали „препърси” за аматьори.

„Историите”: Ултрамаратонецът Краси Георгиев за трудностите, наркотиците и борбата за успех (ВИДЕО)

Димитър Димитров е основател и управител на IT фирма. Той е изградил специални съоръжения, които се намират на между 1 и 4 метра дълбочина под земята.

„Обслужваме десетки хиляди клиенти в цял свят. Поради тази причина за мен е изключително важно да сме в състояние да функционираме и да си изпълняваме задълженията при всякакви обстоятелства”, казва той.

"Историите": Какво е да имаш семейство с шест деца у нас

„Изградил съм още една паралелна структура от 10 служители – механизатори, шлосери, заварчици и строители. Изградили сме опорен пункт в провинцията, където под формата на ферма произвеждаме различни храни. Винаги имаме складирана продукция. Разполагаме с независими енергийни източници, достатъчен запас от горива, смазочни материали, строителни материали и суровини, за да можем да посрещнем всяко едно предизвикателство”, обяснява Димитров.

Повече по темата гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.