Гледайте продължението на „Запознай се с нашите“ от 21.30 ч.

Робърт Де Ниро, Бен Стилър, Дъстин Хофман и Барбара Стрейзънд са звездите в комедията „Запознай ме с вашите” от 21.30 ч. по NOVA.

Сватбата между Гейлърд "Грег" Фокър (Бен Стилър) и очарователната му годеница (Тери Поло) наближава. След като той се е запознал с ужасно консервативните й родители, време е бъдещите сватове да се съберат. Решението е уикенд във Флорида, където живеят чувствителните хипита Роз и Бърни Фокър (Барбара Стрейзънд и Дъстин Хофман). Тя е секс терапевт за възрастни, а той е баща-домакиня.

И докато страховитият бивш агент на ЦРУ Джак вярва, че ще научи нещо повече за зет си, ако се запознае с ексцентричните му родители, a Грег Фокър мисли, че е стигнал дъното и няма как да бъде по-унижен, се оказва, че и двамата грешат. 

Не пропускайте титаничният сблъсък между един консервативен и патриархален род с този, в който на почит свободата и свободомислието. Продължението на хитовата комедия „Запознай се с нашите” доказва, че правилото „първата част беше по-добра” има изключения.