Гледайте екшън фантастиката на режисьора Пейтън Рийд тази неделя от 21.30 ч. в ефира на NOVA

Професионалният измамник Скот Ланг (Пол Ръд) вече е приел съдбата си, осъзнал положителните страни от придобитата невероятна способност да се смалява на ръст, но едновременно с това и да увеличава силите си. В „Ант-мен и Осата” зрителите на NOVA ще имат възможността да проследят следващата глава от историята, създадена по едноимените комикси и посветена на миниатюрния супергерой. Действието се развива след „Първият Отмъстител: Войната на героите” и Скот Ланг трябва да се изправи срещу последиците от изборите, които е направил – както като супергерой, така и като баща.

Докато се опитва да възстанови семейното щастие и да се захване отново с отговорностите си на Ант-Мен, той получава съобщение от Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) и д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас), което го призовава да се яви за нова спешна мисия. Освен че Скот отново трябва да облече костюма на Ант-Мен и да се пребори със следващото предизвикателство, пред него стои и нелеката задача да свикне с новия си партньор – Осата. В неговата роля е не кой да е, а чаровната дъщеря на доктор Ханк Пим – Хоуп ван Дайн.

В новата мисия двамата партньори трябва да разкрият тайнственото изчезване на майката на Хоуп (Мишел Пфайфър), която всъщност е първата Оса. Сега дъщерята ще облече костюма на майка си и заедно с Мравката ще стъпи във водовъртежа на едно приключение за разкриване на тайна от миналото. 

Не пропускайте развръзката във фантастичния екшън „Ант-мен и Осата“, тази неделя от 21.30 ч. по NOVA.