Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" всяка събота от 16 до 19 часа

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Ще се разрасне ли войната в Украйна до глобален конфликт. И още – руският посланик Елеонора Митрофанова размаха пръст на българското правителство. Коментар от Елена Поптодорова

Британски войници ще подсилят бойната група на НАТО в България. Доц. Георги Цветков, преподавател във Военната академия. 

Превърна ли се БСП в стълб на правителството. Новият председател на градската организация на социалистите в София Иван Таков.  

Скок на цените на стоките, тока и газа. Изостава ли растежът на доходите – президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов.  

Арестът на Бойко Борисов и войната между МВР и прокуратурата. Между правото и политиката – бившият наказателен съдия Методи Лалов

100 дни във властта. Как се справя с управлението правителството – зам.-председателят на бюджетната комисия Венко Сабрутев от „Продължаваме промяната“. 

Ще успее ли опозицията да свали кабинета. Костадин Ангелов от ГЕРБ. 

По-близо ли е светът до глобална война. За кабинетът на Кирил Петков и отношенията с Румен Радев. Ексклузивно. Говори вицепрезидентът Илияна Йотова.  

Съвременното бягство от свободата. Диагноза на подчинението – поетесата Надежда Захариева.  

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 26 март, по NOVA NEWS.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitter и Telegram - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.