Това написа лидерът на партията в профила си във Facebook

„Възраждане” ще подкрепи националния протест на превозвачите. Това написа лидерът на партията Костадин Костадинов в профила си във Facebook. 

"Утре в София и цялата страна ще има национален протест на превозвачите. Поздравявам ги за смелостта и заради това, че за разлика от своите "колеги" от други браншови организации не приеха дребните подкупи на властта, не предадоха своите членове и ще се борят до последно за правата си", посочва той. И допълва: "Ето защо „Възраждане” подкрепя справедливите искания на превозвачите и ще подкрепи техния протест".

От пресцентъра на партията също излязоха с позиция по повод протестите в сряда. Ето и пълния й текст:

"Категорично подкрепяме провеждането на протеста на превозвачите. Приветстваме готовността им да протестират и ги поздравяваме за категоричността, с която устояват на манипулациите на управляващите.

За разлика от други, които се съгласиха на измамно подадения „дребен откуп“, предложен им от правителството, и промениха намеренията си за протестните действия, превозвачите разпознаха лъжата.

Към момента управляващият ни марионетен кабинет показа няколко неща – некомпетентност, лъжа и арогантно поведение.

Правителството не се съобразява с интересите на гражданите, обещанията му са празни и неверни. Политиката, която води, е в ущърб на българския народ и българските предприемачи". 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.