Събитието е под патронажа на президента

Списание „Мениджър“ организира първата галавечер „Хоризонти“. На 2 юни медията ще проведе визионерска среща на бизнеса в страната. Събитието е под патронажа на президента на Република България.

Темата на първата галавечер е „Култура и развито общество“. Тя е избрана неслучайно. Защото е знак за убедеността на организаторите, че силните културни послания са сериозен двигател на прогреса в обществото и бизнеса.

Събитието е естествено продължение на емблематичния конкурс за най-високи бизнес постижения в страната „Мениджър на годината“, който през 2022 година отбелязва своята 15-годишнина. Години, в които „Мениджър“ отличи множеството успехи на мениджъри от над 100 компании финалисти и наградени в конкурса. Години, в които списание „Мениджър“ избра своите бизнес герои, които да представи на корицата си. Години, в които медията реализира стотици разнообразни и полезни за бизнеса проекти.

Събитието цели и да се превърне в ежегодна среща на бизнеса в страната.

Специален гост на галавечер „Хоризонти 2022“  ще бъде изтъкнатият испански мислител, философ и драматург Хавиер Гома Лансон. Той е дългогодишен председател на най-влиятелната фондация за култура в Кралство Испания „Хуан Марч“ и ще изнесе специална беседа на тема „Култура и развито общество: Как подпомагането и инвестирането в култура повлиява върху развитието на бизнеса и обществото като цяло“.

Модератор на събитието ще бъде изявеният български писател и носител на Наградата за литература на Европейския съюз Георги Бърдаров.

В рамките на „Хоризонти 2022“ президентът на Република България Румен Радев и Хавиер Гома Лансон ще отговорят на въпроси зададени от представители на бизнеса в страната и свързани с темата на вечерта.