Той обясни причината

Джъстин Бийбър отмени оставащите дати от турнето си в САЩ през юни и юли. Причината е продължаващото му възстановяване от синдрома на Рамзи Хънт, който предизвика пареза на част от лицето му, съобщава ДПА.

В публикация на официалната страница на турнето в Instagram се казва, че Джъстин е „оптимист“, получава „най-добрата възможна медицинска помощ“ и очаква с нетърпение да се върне на сцената по-късно това лято.

Джъстин Бийбър отменя концерти заради лицева парализа

Синдромът на Рамзи Хънт (RHS) се предизвиква от вирус, отговорен и за възникването на херпес зостер и е една от 60-те известни причини за лицева пареза в САЩ.

 Бийбър отменя концертите си, след като съпругата му Хейли каза в телевизионното предаване „Добро утро, Америка“, че „се подобрява всеки ден“.

Певецът е на 27 години. Той заяви по-рано, че е правил специални упражнение за лицето си, за да си възвърне движението, но все пак ще отнеме време, за да се възстанови.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 
Източник: БТА