Депутатът обяви решението си във Facebook

"Животът често ни изправя пред избори! Правилини или не, времето е най-точният съдник.
Вчера взех едно от най-трудните решения в живота си. Мой личен дълбоко осмислен и не лесен избор. Напускам парламента"!

Това обяви в профила си във Facebook народният представител от ИТН Виктория Василева.  По думите ѝ изборът за това е личен и "не подлежи на обсъждане и конспиративни теории".

"Обявявам го официално, за да спрат упражненията и интерпретациите", казва още депутатът. "Като отговорен човек ще изпълня ангажимента си към „Има такъв народ“ и ще довърша това, което сме започнали, защото смятам, че така е правилно! Годините лоялност към този екип заслужават това". Намерението си тя съобщи още в четвъртък.

Виктория Василева от ИТН напуска парламента

Василева допълва, че се чувства изчерпана и уморена, а е обикновен човек, преди да е народен представител или главен секретар на партия.

"Съжалявам, ако разочаровам очакванията ви. Много събития, които се случиха, генерално се разминават с представите ми за политика и човешки отношения", завършва поста си Василева, подчертавайки, че решението е трудно, но избира самоуважението си. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.