Популярни личности са част от нея и през тази година

Варна е част от кампанията „Живей Активно!”. Това е най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот в България. Заедно с известни лица тя провокира физическата активност и правилното хранене през цялата година.

Както днес, така и в предишни издания на кампанията, организаторите са подготвили изключително много инициативи, сред които плажен волейбол и танци. Популярни личности подкрепят „Живей Активно!” и през настоящата година.

„За мен е важен личният пример и повече от 17 години подкрепям тази инициатива. Да накараме хората, които спортуват не толкова активно, да се включат и да имат по-добър и здравословен начин на живот”, каза гимнастикът Йордан Йовчев.

„Активен начин на живот - мисля, че това е най-важното. Ще има всичко, всякакви забавления. Интересът към събитието става все по-голям. От 2006 г. лично съм участник в него и наистина наблюдавам засилен интерес от страна на много хора, без значение от възрастта им”, посочи волейболистът Евгени Иванов.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.