Снимка за спомен спасила него и приятелите му

След като шофьор се вряза в паркирана кола, един от младежите, избегнали смъртта, говори пред NOVA. Тежката катастрофа, при която мощен автомобил помете друга кола, стана край Ахтопол.  

Група младежи избегна смъртта за секунди, а колата им бе смачкана (СНИМКИ)

Ростислав Иванов, който е собственик на потрошената кола, разказва, че той и приятелите му отбили край пътя, за да се снимат. Когато тръгнали да се връщат към автомобила обаче видял как друга луксозна кола се врязала в неговата.

По думите му водачът карал с поне 100 километра в час. Ето и още от разказа му пред NOVA.

Ростислав Иванов: „Аз бях в шок и малко ми се губят първите секунди какво точно се случи. Бях готов да се качвам в колата си, тръгвам да си вадя ключовете, при което чувам мощен звук на мотор…Видях просто как една кола връхлита от храстите и се удря в колата ми, събаря я…

Имаше наистина много голям шанс да убие някого. И ми е трудно да спя заради това. Точно откъм шофьорската страна беше ударът. Нито дойде да пита как сме, говоря за шофьора в случая, нито да пита дали някой е наранен или как е колата”.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook