Изборът не е лесна задача

Знаем, че изборът на мъжка чанта не е лесна задача. Какъв цвят да е тя? Кой модел ще е най-подходящ за вашето облекло? Колко голяма да е тя? Именно затова сме ви подготвили няколко съвета. Чрез тях ще ви улесним и ще ви помогнем по-бързо да изберете точната мъжка чанта за вас и вашите нужди.

Каква мъжка чанта да подбера според стила ми на обличане?

Като цяло на пазара има изобилие от възможности за мъжки чанти. Ще откриете различни размери, цветове и модели. Ако стилът ви на обличане е по-елегантен и често ходите с панталони, ризи и по-официални обувки, можем да препоръчаме да подберете чанта за рамо. Също така е добре да заложите на сравнително класически цвят за по-официален стил. Например, черно или вариация на кафяво. Добре ще се върже и кожена чанта, ако трябва да подберем материал. От друга страна, ако стилът ви по-скоро може да се определи като спортно-елегантен, тогава отново препоръчваме подобни модели, но пък можете да заложите на алтернативен цвят или материал.

Ако пък стилът ви може да се определи като спортен и по-скоро носите основно дънки и маратонки, както и спортни панталони и тениски, тогава можете да изберете различни чанти от плат. Може да заложите на едноцветни или шарени опции, както и на модели с дръжка през рамо или пък на мъжки чанти за кръст. Ще откриете разнообразие от опции. Можете да започнете да разглеждате възможностите тук: https://www.obuvki.bg/aksesoari/kozhena-galanterija/mladezhki-chanti/m-zhki.html

Чанта за кръст или чанта за рамо?

Можете да подберете модел на мъжка чанта спрямо вашите желания. Като цяло ще откриете доста голямо разнообразие на чанти за рамо и на такива за кръст. Възможностите за рамо могат да бъдат с дръжка от едната страна или с такава за през рамо. Като модели има доста различни. Стандартно те ще ви предоставят възможност да носите повече неща, тъй като има по-малки, средни и големи размери. Например, ако ви се налага да носите папки или документи, има варианти, които ще ги съберат. Като цяло предоставеното пространството е по-голямо за всякакви вещи.

Мъжките чанти за кръст също са чудесна опция. Те са доста удобни, тъй като ръцете ви остават свободни и не се налага да носите чантата на рамо. Същевременно не е нужно да ги сваляте и слагате и можете спокойно да ги оставите на кръста си. Те са доста компактни, което е удобство, ако не ви се налага да носите много неща. Те могат да се вържат с различни стилове, но като цяло са най-подходящи за спортен такъв. Например, можете да ги комбинирате с по-изчистени или по-цветни маратонки. Разгледайте някои опции: https://www.obuvki.bg/adidas.html

С какви чанти да комбинирам различни обувки?

Вече споменахме, че можете да избирате мъжка чанта спрямо стила ви. Друга опция е да подбирате според модела обувки, който сте избрали да носите. Можете да имате няколко мъжки чанти, които да се връзват с различните видове обувки в гардероба ви. За начало една за официални обувки. Тя е добре да бъде в класически цвят, като най-добре в същия на обувките. Ако носите черни такива например, изберете черна чанта.

За спортно-елегантни модели, като например мокасини, можете да изберете същия цвят или цветна опция, която включва и цвета. Може да заложите и на два различни цвята за чанта и обувки, но тогава е добре облеклото ви да не включва прекалено много цветове или ако включва, те да имат и тези от чантата или обувките. За маратонки пък можете да подберете компактна чанта за кръст. Тя може да е и доста по-цветна, тъй като е по-малка и се превръща в аксесоар или акцент на цялостната ви визия. Какви обувки да носите този сезон? Ето преглед на най-интересните тенденции.