В Маустойс детето ви ще се наслади на едно богато, пъстро пространство, в което играчките са не просто играчки

Основна задача на нашите деца е да се учат, да играят, да търсят и намират, опознават и разбират. За да се случи това успешно и ефективно, родителите трябва да помогнат. Как? Давайки свобода, осигурявайки възможности за игра, поддържайки детската вярата в чудеса жива, насърчавайки мисленето и креативността, подтиквайки децата да разсъждават, обмислят, решават.

Всичко това и още много може да се случи с едно посещение в Маустойс. Там детето ви ще се наслади на едно богато, пъстро пространство, в което играчките са не просто играчки, те са учители и приятели, които помагат на малчугана да опознава света, докато разбира нови неща. Създадени с внимание към детайлите и с мисъл към здравето и безопасността на детето, играчките в Маустойс ще осигурят едновременно приключение и грижа на вашите деца. А кой родител не желае това?            

Маустойс, или иначе казано, светът на дървените играчки е един свят, който се ражда през 2010 година, с идея да създава усмивки, с мисъл да подарява любов и с една единствена основна кауза, а именно – да бъде задоволена естествената потребност на малчуганите да учат и играят.

В Маустойс на почит е дървото, не случайно след името стоят думичките: светът на дървените играчки. Дървото е материал с история, дървото осигурява мек, деликатен, приятен допир, има образователна насоченост, насърчава екологичното мислене на децата, живее дълго, дори вечно. Да, дървените играчки са вечни играчки. И ако днес една дървена играчка забавлява вашето собствено дете, то много вероятно е, утре тази дървена играчка да забавлява и вашето внуче. Не е ли чудесно това?

Вече 12 години Маустойс е близо до вас и цени вашето време! Маустойс обича общуването с деца, помага ви да направите най-правилния избор и е насреща да превърне всеки празник на мъника у дома в незабравимо преживяване. 

Удобство, комфорт и богатство от играчки – доверете се на Маустойс и изберете най-доброто за своето дете. Това може да се случи в онлайн пространството на магазин, а също и във физическия обект на Маустойс: Люлин-7, бул. “Джавахарлал Неру” №28, СИЛВЪР ЦЕНТЪР, партер.

Маустойс са дистрибутори за България на едни от най-обичаните играчки Bigjigs, Rex London и Melissa & Doug. Разнообразието от марки обаче е голямо: Goki, Djeco, Hape, Vilac, Janod, Classic world и още и още…

Дървени играчки, аксесоари за детската стая, артикули за училище, творчески комплекти, настолни игри, пъзели, логически игри и какво ли още не. Маустойс е свят-мечта – за мама, татко и дете.

Вълнуващ свят за децата, лесен и бърз избор за родителите, Маустойс са приятели, готови да помогнат – както на мъника у дома, така и на детето, живеещо във всеки един от нас. Заслужава си да се доверим.