Млади дами разказват за успехите си в бизнеса

Международният ден на жената предприемач се отбелязва на 19 ноември. Целта е жените и младите момичета да получат подкрепа в развиването на свой собствен бизнес. От клуба на „Младите дами в бизнеса” вече са получили първата си награда. Тя е за принос в развитието на женското предприемачество в България.

„Бях изключително развълнувана, когато ми се обадиха, защото за мен и за целия клуб, за всяка една млада дама, която се занимава с предприемачество, е изключително важно да знае, че бива чута, видяна, че има смисъл в това, което прави, и че нашите ментори ни оценяват”, разказа    Емона Карагьозова, председател на „Младите Дами в Бизнеса”.

Михаела е на 25. Тя е собственик и основател на рекламна агенция. Създава я в началото на 2022 година с помощта на клуба. „Аз съм доволна от моята дейност. Имам още много път да извървя. Здраво стъпила съм, крача смело напред”, сподели Михаела Йорданова.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.